Gevel- & lichtreclame

Uw bedrijfspand als blikvanger. De gevel kan een belangrijke reclamedrager zijn. D-Sign is specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van gevel- en lichtreclame. Variërend van freesteksten, lichtbakken, 3D-logo's en/of letters tot banners, panelen, ornamenten en speciale folies. Wat u ook maar wilt, D-Sign ontwerpt, produceert en monteert het voor u. Na een inventarisatie maakt D-Sign een ontwerp plus fotomanupulatie zodat u een werkelijk beeld krijgt van hoe het eruit kan komen zien, tevens wordt er een bijpassende en geheel vrijblijvende prijsopgave aangeboden.

D-Sign is met name “sterk in maatwerk”. We verwerken diverse materialen; kunststof, dibond, hout, beton, aluminium, (corten)staal en RVS. Welk formaat of welke vorm u ook wenst, D-Sign is de ideale partner. De verlichting wordt tegenwoordig standaard voorzien van duurzame energiezuinige LED-verlichting.

Wilt u meer informatie over gevel- en lichtreclame? Bel of mail ons om in contact te komen met één van de specialisten van D-Sign visual solutions.