VEELZIJDIG VAKMANSCHAP,
DAT IS D-SIGN VISUELE RECLAME.

Ontwerp en projectmanagement

D-Sign Visuele Reclame heeft diverse medewerkers op het gebied van creatie en projectmanagement. Zij zorgen voor ontwerpen en aanpassingen voor opdrachten die ons brede portfolio aan klanten met zich meebrengen. Zij kunnen snel en accuraat aanpassingen doen op bestaande ontwerpen of complete ontwerpen zelf bedenken na een heldere briefing van uw zijde. Na goedkeuring van het door u aangeleverde of door ons ontworpen voorstel werken we verdere planningen uit. Door veelvuldig overleg tussen opdrachtgever en interne afdelingen kunnen we een hoge kwaliteit leveren en gaan we efficiënt te werk. Alle bedrijfsactiviteiten worden gemonitord om het best haalbare resultaat te leveren.

Productie

D-Sign Visuele Reclame is uitgerust met een hypermoderne productiefaciliteit. Van plotters tot zaagmachines en van timmer- en laswerk tot digitaal grootformaat printen. Aanvragen kunnen in kleine oplagen en ook in grote oplagen op snelle en flexibele basis worden geleverd. Alle processen worden door de projectmanagers bewaakt en zonodig bijgestuurd. De productie is de middelste stap, nadat creatie en opmaak zijn gedaan. Na de productie kan er eventueel door D-Sign op locatie gemonteerd worden.

Montage

D-Sign Visuele Reclame beschikt over eigen montagemedewerkers. Elk van deze montagemedewerkers is gespecialiseerd op zijn eigen vakgebied. Met D-Sign neemt u dus een compleet en ervaren bedrijf in de arm.